Hrvatska

Slovenija

Nemačka

Rusija

Bugarska

madjarska.jpg

Italija

Francuska

Rumunija

Češka

turska.jpg

Holandija

Švedka

Danska

finland.jpg

Norveska

estonija.jpg

albanija.jpg

galicija.jpg

malta.jpg

tajland.jpg

Vi ste na stranici: Home › Nemački jezik › Nemački jezik

Nemacki jezik

Kurs nemačkog jezika odvija se prema metodama najeminentnih  nemačkih izdavača za udžbenike I dodatna nastavna sredstva .  Ovi kursevi namenjeni su svim saradnicima I zaposlenima u internacionalnim kompanijama, a posebni programi odnose se na zdravstvene radnike ( lekare i medicinske sestre ). Program postoji za sve koji zele da savladaju nemački jezik radi konverzacije , putovanja i snalaženja u svakodnevnim situacijama. Časovi su interaktivni I tematski zanimljivi s ciljem da se jezik progovori sto pre. Akcenat je stavljen na usmeno izrazavanje ali bez zanemarivanja I ostalih jezičkih veština (čitanje , pisanje I gramatika )


*A1 nivoSposobnost sporazumevanja po pitanju osnovnih potreba(prestavljanje, kupovina, stanovanje...). Primena osnovnih gramatičkih struktura.

*A2 nivoSposobnost sporazumevanja na nemačkom jeziku, razumevanje opštih informacija iz novninskih tekstova, e-maila, obaveštenja.. poruke na telefonu, postavljanje i odgovaranje na pitanja iz svakodnevnog života.

*B1 nivo(za dobijanje nemačkog državljanstva) - Sporazumevanje u svakodnevici, na putovanju, sporazumevanje za polja ličnog interesovanja, priča o iskustvima, opis ciljeva i objašnjavanje stavova 

*B2 nivoNa nivou B2 je jasno i detaljno izražavanje, uspešno obrazlaganje i pregovaranje. Takođe je B2 nivo vezan za lično područje i većinu svakodnevnih situacija raspolaže se velikim fondom reči i dobro vladanje gramatikom.

Prijava za kurs

Vaše ime i prezime: Obavezno upisati!
Kontakt telefon: Obavezno upisati!
Kontakt e-mail:
Izaberite kurs: Obavezno upisati!
Dodatna poruka: